Carnavalsvereniging De Zeskante Steen viert toch groots carnaval

BARGER OOSTERVELD - Ondanks dat de optocht en het sociaal carnaval met bezoeken aan De Trans, De Horst en de basisscholen niet door konden gaan, kan carnavalsvereniging De Zeskante Steen toch groots feest vieren. In Barger-Oosterveld zal nabij het stadion een groot evenemententerrein gecreeerd worden. Het evenement heet Flintfest De feesttent biedt plaats aan 3.500 bezoekers.

Op vrijdagavond wordt de carnaval groots ingeluid. Op zaterdagmiddag staat het kindercarnaval centraal en 's avonds wordt er weer groot feest gevierd in de feesttent. Zondag, traditioneel de drukste dag in Flintenstad, zal er groots feest worden gevierd.

Voor vrijdag- en zaterdagavond zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Voor de zondag zijn alle kaarten al uitverkocht.
Voor de feesten geldt een 1G toegangsbeleid. Er zal dus getest moeten worden voor toegang. De kindermiddag is overigens met het 3G-beleid te bezoeken. Daar mogen maximaal 500 mensen aanwezig zijn.


De carnavalsvereniging zal aangevoerd worden door Prins Antoine I en Prinses Maaike II. Zij kwamen rond de 11e van de 11e op en zwaaien dit jaar de scepter over Flintenstad, zoals Barger-Oosterveld in carnavalstijd heet. Meer informatie kan gevonden worden op de Facebookpagina van De Zeskante Steen of de website van Flintfest (www.flintfest.nl)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda