CV Kaibongels krijgt na drie jaar eindelijk een nieuw prinsenpaar

EMMER COMPASCUUM - Op vrijdag 18 november is het eindelijk zover dat de regeringsperiode van Prins Kevin en zijn adjudant Stephan van de carnavalsvereniging De Kaibongels kan worden afgesloten. Door de coronaperikelen van de afgelopen jaren moesten zijn noodgedwongen door regeren, maar nu kunnen zij op waardige manier afscheid nemen. Dat hopen de twee dan wel, want het is bekend dat aftreden van een Prinsenpaar vaak op een zeer ludieke wijze zal plaatsvinden.

Vrijdagavond is dan het moment daar en kunnen de twee op een mooie periode terugkijken waarin met statige hand werd geregeerd over Kaibongelstad zoals Emmer Compascuum in carnavalstijd heet. In de grote feesttent naast paardenmanege “De Stijgbeugel”aan het Westerdiep zal deze ceremonie plaatsvinden en omstreeks 22.00 uur zal het nieuwe Prinsenpaar, dat overigens nog geheim is, de staf van Prins Kevin over nemen. De aanvang is 20.00 uur en begint direct met het aftreden van Prins Kevin en Adjudant Stephan. De entreekaarten kosten aan de zaal 15 euro en de in november 2021 gekochte kaarten zijn nu ook nog geldig. Muzikaal zal deze avond worden gedragen door DJ Roy en de Snollebollekes.

Zaterdagavond 19 november zal het feest in de grote feesttent nog even dunnetjes worden voort gezet. De aanvang van deze avond is 20.00 uur en die zal ook deze avond muzikaal worden ondersteund door DJ Roy met deze keer als Dj Anna Rocks en de hardcore Vibes Band. Toegangskaarten kosten online 10 euro en aan de zaal 15 euro. De in november 2021 gekochte toegangskaarten zijn on nog wel geldig.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda