Prins Niek en Adjudant Erwin zwaaien de scepter over Kaibongelstad

EMMER COMPASCUUM - Vrijdagavond 18 november j.l. was het zover. De Prinsenwisseling in Kainbongelstad/Emmercompascuum op Prinsenbal 2022. Na drie jaren van regeren, als gevolg van corona, was de tijd aangebroken dat Prins Kevin de eerste en Adjudant Stephan de eerste gingen afzwaaien.


Helaas kon Adjudant Stephan hier door omstandigheden niet bij zijn. Onder ceremonieel vertoon werd Prins Kevin van zijn ambt ontheven. Maar toen ontstond de hamvraag: “wie gaat de Septer zwaaien over Kainbongelstad voor komend Carnaval seizoen”? De menigte werd niet lang inspanning gehouden.

Met feestelijke en opzwepende muziek, onder leiding van dweilorkest “Les Miezerables”, werd het nieuwe Prinsenpaar de feesttent binnen gehaald. Door de drukke menigte werd pas op het podium voor iedereen duidelijk wie zouden regeren over Kainbongelstad. Voor Carnaval seizoen 2022 – 2023 zijn dat Prins Niek de eerste en Adjudant Erwin de eerste geworden.

Maar beide heren zullen ondersteund en begeleid worden door twee hofdames, Hofdame Yonina en Hofdame Danique. Na de bekendmaking en felicitaties ging het feest nog even door met niemand minder als Snollebollekes en Dj Roy. Kortom het was een prachtig en gezellig feest. (eigen foto)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda