Zeskante Steen heeft het programma voor het komend carnaval klaar

BARGER OOSTERVELD - Kinderen, ouderen, zieken en mensen met een beperking worden ook nu weer in de festiviteiten betrokken. Veel activiteiten waar zijne doorluchtige hoogheid Prins Jacob en Prinses Anne aanwezig zullen zijn vinden plaats van uit residentie Crazy Time/Boogie Bar. Het programma begint al op woensdag 22 februari met een bezoek aan de bewoners van de Horst. Een dag later zal de prins Jacob en zijn gevolg een bezoek brengen aan De Trans in de Rietlanden. De vrijdagavond begint al een beetje het feest met alle karrenbouwers in café Op ‘t Olde Stee m.m.v. Jettie Pallettie en dj Ron en DJ Bernard.

Op zaterdagmiddag, vanaf 14.30 uur, wordt in zaal Melody weer het kindercarnaval gehouden. Vanaf 20.00 uur wordt in Melody een kleintje carnaval gehouden. Op zondag zal Flintenstad weer volledig vast lopen wanneer vanaf 14.oo uur de optocht van start gaat. Het hele dorp is dan vanaf 13.00 uur voor alle verkeer afgesloten.

Op maandag gaat Prins Jacob met zijn gevolg naar de optocht in Duitsland. De dinsdag heeft weer een sociaal tintje met een bezoek aan het ziekenhuis om de zieken met een attentie te verassen en vanaf 20.30 is de slotavond in zaal Melody. Tenslotte zal op woensdag nadat alles weer is opgeruimd het carnaval worden afgesloten met het traditionele haringhappen in Crazy Time.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda