Hegeman & Haitel Schilderwerken en Fysio-Emmen sponsoren SVBO zaterdag 1

BARGER OOSTERVELD - Voetbalclub SVBO zaterdag 1 heeft uit handen van fysiotherapeuten Alke en Frank Kamstra van Fysio-Emmen nieuwe inloopshirts en uittenues ontvangen. Samen met Hegeman & Haitel Schilderwerken uit Weiteveen en Emmen prijkt de fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Emmerhout, Angelslo en Barger Oosterveld op de rug van SVBO.


Voor Fysio-Emmen, gevestigd aan de Barnar 3 tegenover het complex van SVBO, begint hiermee tevens een samenwerkingsverband met de voetbalclub uit Barger Oosterveld op medisch gebied. Samen met de technische en medische staf is de fysiotherapiepraktijk aanspreekpunt en schakel tussen speler, club en medisch specialisten. Fysio-Emmen speelt tevens een proactieve rol in het herstel met (blessure)behandelingen in nauwe samenwerking met Danny Fokkema de sportmasseur.

Voor meer informatie over Hegeman & Haitel Schilderwerken: 06-54778259 (Marc Hegeman) of 06-14119575 (Rik Haitel). Voor meer informatie over Fysio-Emmen kunt u www.fysio-emmen.nl raadplegen of bellen met: 0591-626031.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda