Intersport Emmen nieuwe sponsor vv Drenthina

EMMEN - De vv Drenthina is een sponsorovereenkomst van 3 jaar aangegaan met Intersport Emmen. Vanaf dit seizoen zijn de Drenthina-kousen alleen verkrijgbaar in de winkel bij Intersport Emmen. Intersport Emmen hanteert dezelfde prijs als Drenthina: € 10,— per paar. Bij Intersport Emmen kun je verder alle andere artikelen kopen welke je nodig hebt om te voetballen. Denk hierbij onder andere aan: scheenbeschermers, schoenen(zaal en veld), ballen, sokophouders, thermoshirts, handschoenen etc.


Intersport Emmen is DE sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Gelegen in het centrum van Emmen vind je ons filiaal van INTERSPORT. Dit is de ideale plek om je sportspullen te kopen! Met specialisatie in onder andere voetbal, tennis, running, fitness/ training, wandelen, darten, zwemmen, indoor en hockey zijn wij dé sportspeciaalzaak in Emmen. Daarnaast bieden wij uitstekende service- en garantievoorwaarden en een ruim assortiment aan topmerken.

Onze verkopers staan 6 dagen per week klaar om je te voorzien van een vakkundig en persoonlijk advies. Onze filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. Op deze manier brengen wij ‘Sport to the People’.

Koopzondag!
Intersport Emmen aan de Westerstraat 210 is elke laatste zondag van de maand geopend. Je kunt bij ons makkelijk parkeren in de onderliggende parkeergarage. Als je bij ons iets koopt is het 1e uur parkeren GRATIS! (op vertoon van je parkeerkaart). Wist je dat wij onderdeel zijn van Intersport Noord Oost en Wereldrestaurant PUUR, Schuurman Schoenen, de Action, Op=Op Voordeelshop & de Mediamarkt onze buren zijn? Daarnaast zijn er elke woensdag podotherapeuten van Voetencentrum Wender in onze winkel aanwezig, voor hulp bij al je voetklachten. Wij hopen je snel te zien in onze winkel, de koffie staat klaar!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda