Hake Slaapsystemen nieuw hoofdsponsor volleybalvereniging Tjoba

KLAZIENAVEEN – Afgelopen zaterdag werd op grootse wijze de selectie van de dames van Tjoba met de technische staf voor het komende seizoen aan pers, leden en belangstellenden gepresenteerd. Daaraan voor afgaande werd ook nog de nieuwe hoofdsponsor van Tjoba gepresenteerd. Voor het komende seizoen zal Tjoba onder de officiële naam Hake Tjoba de competitie ingaan.


Natuurlijk werden in de voormalige casino ook alle andere commissies van de vereniging Tjoba voorgesteld. Hake Tjoba Dames 1 leverde het afgelopen seizoen een prima prestatie met het kampioenschap in de tweede divisie en de promotie naar de eerste divisie. Een topprestatie en een historisch hoogtepunt van de vereniging!

Tijdens deze presentatie was er sponsormarkt en live muziek en natuurlijk een hapje en een drankje. Er was ook een volleybalveld uitgezet om te laten zien en te ervaren hoe leuk het volleybalspel is.

Op de foto de speelsters, trainers in de nieuwe kleding en hoofdsponsor Manfred Hake (midden) zijn klaar voor het nieuwe seizoen(foto Bennie Wolbers) Zie ook het fotoboek.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda