Mystery Voetbal Box verlengt als tenuesponsor FC Emmen

EMMEN - Ook volgend seizoen zal Mystery Voetbal Box op de achterzijde van het FC Emmen-wedstrijdshirt prijken. Dit was het eerste seizoen dat de webshop met bijzondere voetbalshirts op het Drentse rood-wit stond, dat sponsorschap is wegens succes nu met één seizoen verlengd.


Martin de Gier en Jesse de Gier van Mystery Voetbal Box: “Door de samenwerking met FC Emmen hebben we ons concept bij een groot publiek onder de aandacht kunnen brengen. We zijn beide steeds fanatieker supporter geworden van FC Emmen en daarom willen we komend seizoen samen met deze mooie club ons concept verder uitbreiden.”

Guus de Vries, commercieel manager bij FC Emmen: “Mystery Voetbal Box is een prachtig concept dat bovendien steeds populairder wordt. Het is een aanrader voor iedere voetballiefhebber. Als FC Emmen zijn we blij dat we Mystery Voetbal Box met onze exposure kunnen helpen om te groeien.”

Over Mystery Voetbal Box Bij Mystery Voetbal Box kunnen voetballiefhebbers een Mystery Box kopen met daarin een officieel voetbalshirt of merchandise-artikel. Klanten weten echter niet van tevoren wat ze krijgen, al kunnen ze wel een maat kiezen en bepaalde competities uitsluiten. Ook is het mogelijk om een willekeurig gedragen wedstrijdshirt te bestellen. Bij elke bestelling wordt ook een verhaal over de club meegestuurd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda