vandaglas b.v. nieuwe hoofdsponsor FC Emmen-jeugd

EMMEN - vandaglas is de nieuwe hoofdsponsor van de jeugdopleiding van FC Emmen. Het logo van de glas-expert met vestigingen in Emmen, Arnhem, Amsterdam, Almelo en Swalmen zal de komende twee seizoenen op het shirt van de jeugdteams van FC Emmen prijken. Hoofd jeugdopleiding Nico Haak is blij met de verbintenis: “Met de nieuwe hoofdsponsor van onze jeugdopleiding streven we gezamenlijk naar een jeugdopleiding waarin talentvolle jeugdspelers zich optimaal ontwikkelen en hun ambities kunnen waarmaken.”


Micha van Overbeeke, algemeen directeur van vandaglas: “Als trotse sponsor van de FC Emmen jeugdopleiding geloven we in de kracht van jong talent. Samen op weg naar succes!” Over vandaglas vandaglas is een onafhankelijk transformatie- en distributiebedrijf van bouwglas. Het gamma strekt zich uit van hoogwaardig multifunctioneel isolatieglas voor een woning tot maatwerk (w.o. loepzuiver gebogen, gezeefdrukt of XL-formaat) gevelbeglazing voor iconische gebouwen. De productreeks wordt compleet met de vele enkelglas-toepassingen die vandaglas biedt, zoals glazen overkappingen, balustrades, deuren (LED-)spiegels enscheidingswanden.

De vandaglas Groep heeft 15 transformatie- en verkoopvestigingen verspreid over Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Engeland en telt ongeveer 900 medewerkers. De naam vandaglas bestaat sinds 2021, maar de bedrijven binnen de Groep zijn gezamenlijk al bijna 500 jaar actief in de glas business. Naast de thuismarkten bedient vandaglas ook de wereldwijde markt van architectonisch uitdagende gevelprojecten. De klanten variëren van architecten en gevelbouwers tot aannemers, schilders, glaszetters, glashandelaren en kozijnfabrikanten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda