Huisconcerten gecanseld

EMMEN - Eind vorig jaar heb ik het jaarprogramma huis- concerten en restaurant 2020, met veel enthousiasme gepresenteerd. Niet wetende, gelukkig maar dat nu de hele culturele wereld is ingestort door de pandemie met het corona virus.


De anderhalvemeter-maatregel maakt het (bijna) onmogelijk om nog gezellig bij elkaar te komen om te genieten van prachtige concerten en heerlijk etentjes. Door de toenemende belangstelling voor de concerten kwamen we ook steeds dichter op elkaar te zitten in mijn huiskamer. Wel gezellig maar toch! Dit is voorlopig niet meer mogelijk.

De huisconcerten van 24 mei - Ode aan Ramses Shaffy en 28 juni – Trio C tot de Derde heb ik moeten annuleren en verplaatst naar 2021. In de hoop dat het dan weer mogelijk is om (t)huisconcerten te geven.

Voorlopig wacht ik de ontwikkelingen in de zomer(vakantie) periode af en besluit dan of de huis- of tuinconcerten en etentjes in het najaar wel/niet door kunnen gaan. Ik informeer jullie zodra er weer activiteiten plaatsvinden.

Hopelijk gaat het goed met 'n ieder en kun je het leven van ‘niets is meer wat het was’ voor jezelf vorm geven. Dat wens ik jullie allen toe.

Hartelijke groet,

Herman Hemmen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda