Huisconcerten van Trio C tot de Derde op zondag 26 september.

NIEUW AMSTERDAM - Beste muziekvrienden, Hierbij nodig ik jullie uit voor de huisconcerten van Trio C tot de Derde op zondag 26 september. Carel, Coos en Caspar zijn geen onbekenden. In 2017 hebben ze al een wervelend concert bij mij in de tuin gegeven. Als het de 26e mooi weer wordt dan gaan we het wederom in de tuin doen.


Trio C tot de Derde speelt klezmer in de puurste zin des woords: joodse feestmuziek! Maar ook in de breedste zin des woords: een stijl die voortdurend in ontwikkeling is, en die veel ruimte biedt voor muzikale uitstapjes naar aangrenzende genres als de balkan en gipsy, de jazz en de klassieke muziek. In de voetsporen van componisten als Béla Bartók en Zoltán Kodály reist het trio regelmatig richting Oost Europa op zoek naar nieuwe muziek.

Muziek die ze in hun programma verwerken tot ‘nieuwe klassiekers’, afgewisseld met eigenzinnige vertolkingen van grootmeesters en classics uit het onuitputtelijke balkan en klezmer repertoire. Steeds vanuit het streven: geen imitatie, maar integratie van alle muzikale invloeden die op hun pad komen. Geniet, dans en droom met Trio C tot de Derde.

Afgaande op de vooraanmeldingen verwacht ik een grote belangstelling. Daarom alvast twee concerten om het coronavrij te houden. Geef bij aanmelding aan voor welke tijd je kiest. Als het uiteindelijk tuinconcerten worden dan kan het zijn dat de tijden i.o.m. de musici worden aangepast.

Met hartelijke groet,
Herman Hemmen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30