Jubileumconcert Valerius

EMMEN - Het Christelijk Mannenkoor Valerius bestond vorig jaar september 65 jaar. Dit betekent zeker niet dat het koor met ?pensioen? is gegaan. Integendeel, ze werken er hard aan om een prachtig jubileumconcert te geven. Dit concert moest onlangs in november helaas afgelast worden, maar nu gaan ze op zaterdagavond 26 maart om 20.00 uur in de Grote Kerk in Emmen een heel gevarieerd repertoire uitvoeren. Met veel nummers van de nieuwe jubileum cd ?Come with Joy?, die dan ook alsnog officieel wordt gepresenteerd. Valerius ontving onlangs op het mannenkorenfestival van de KCZB in Hoogeveen de prijs voor beste uitvoering van een anderstalig lied.


Bekende mensen zullen aan dit concert meewerken. Jan Lenselink, vleugel, Wim Magré, orgel, Nicole Grothe, fluit en een koperensemble van het NNJO. Het geheel staat onder leiding van de dirigent Daniel Rouwkema.

Kaarten voor dit concert zijn te verkrijgen via De Babyhoek in de Noorderstraat, de leden en bij Tourist-Info (VVV) bij de ingang van het dierenpark. Ook zijn ze te reserveren via de website
www.mannenkoorvalerius.nl.

Ze kosten in de voorverkoop € 15,- en voor zover nog beschikbaar, bij de ingang van de kerk € 17,50. Uiteraard zijn ook de kaarten die voor het concert op 6 november 2010 al gekocht zijn, geldig.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda