Open dag Loods 13 geslaagd

EMMEN – Afgelopen zaterdag hield Loods 13 aan de Flintstraat in Emmen een open dag om te laten zien wat deze instelling allemaal in huis heeft. De bezoekers lieten zich op de hoogte brnegen van de mogelijkheden bij de ontwikkelplek voor theater in Emmen. Loods13 geeft theaterlessen in Emmen, maakt voorstellingen die geïnspireerd zijn door de verhalen van jongeren en volwassenen in Drenthe en Groningen en doet bijzondere community projecten met diverse groepen om te verbinden, te enthousiasmeren en samen te ervaren. Loods13 biedt mensen vanaf 8 jaar theaterlessen op niveau. Spelers werken in verschillende leeftijds- en niveaugroepen en zitten in een vaste jaargroep. Iedereen wordt op eigen niveau getraind en werkt uiteindelijk naar een voorstelling toe die gespeeld wordt op eigenzinnige locaties.

Naast de lessen en producties op haar theaterschool heeft Loods13 zich in Noord-Nederland gespecialiseerd in community-theater, het werken met specifieke doelgroepen op bijzondere locaties. Zo hebben in 2016 7 theatermakers gewerkt met 22 Syrische statushouders om in 3 maanden een voorstelling te maken op locatie.

Thuis in Hoogeveen. Loods13 werkt met diverse bevlogen theatermakers. In projecten worden verschillende kwaliteiten aangesproken van zowel makers als spelers. Lessen worden hierdoor uniek, uitdagend, inspirerend en leerzaam voor spelers.

Tijdens de open dag werden divers workshops en demonstarties gegeven en konden de bezoekers ook deelnemen aan workshops. (foto Heintje Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda