Stichting LHB timmert aan de weg

EMMEN - Stichting LHBT Emmen timmert goed aan de weg! De maandelijkse bijeenkomsten op de eerste woensdag van de maand worden goed bezocht en men kan ons online goed vinden. Er wordt steeds meer georganiseerd en de samenwerking met partnerorganisaties verloopt goed. Zo is er samen met het COC Groningen/Drenthe een krans gelegd op 4 mei bij het Monument in Emmen.


Van beide organisaties was er een bestuurslid aanwezig.

Op 24 juni wordt er een speed date georganiseerd voor homo’s en lesbiennes. Opgave kan via onze website www.lhbtemmen.nl waar trouwens in de agenda alle activiteiten staan vermeld.

Het COC Nederland organiseert jaarlijks het COC-songfestival en daarom zoeken wij sing-songwriters talent die het aandurven om namens de stichting mee te doen met een lhbt gerelateerd eigen geschreven lied.

Op 17 mei is het IDAHOT (International Day Against HOmofobian and Transfobian). Op deze dag is er een thematafel ingericht in de bibliotheek en deze zal de hele dag bemenst worden door ervaringsdeskundigen. Ook zal de fotoserie Van Gerben naar Carrie Sleehak gemaakt door fotografe Anneke Bloema hier te zien zijn. De bibliotheek is donderdag 17 mei van 10.00 tot 20.00 uur geopend.

Voor mensen die (nog) niet uit de kast zijn of gewoon nog vragen hebben organiseren wij inloop spreekuren. Dit is ook een ideale plek voor mensen die in de zorg werken en vragen hebben over hoe ze om moeten/kunnen gaan met ‘roze’ cliënten. In verband met Pinksteren is ons spreekuur een week eerder namelijk 20 mei. Daarna is het weer gewoon op de derde zondag van de maand in het pand van Jimmy’s, Baander 5 in Emmen.

Op zaterdag 2 juni staat de Stichting LHBT Emmen met een infokraam op de kunstmarkt die AKE organiseert en aansluitend is er die woensdag erna (6 juni) weer een gezellige bijeenkomst bij Growing Workplace, Baander 8 in Emmen. Onze bijeenkomsten zijn overigens niet alleen voor de lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders alleen; ook familie, vrienden en betrokkenen zijn van harte welkom!

Op onze website vind u nog meer activiteiten en de eventuele kosten die daaraan verbonden zijn. Ook kan men zich hier of via facebook aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda