Taalwerkplaats in Nieuw-Amsterdam viert tienjarig bestaan!

NIEUW AMSTERDAM - Zondagmiddag 13 oktober is het exact 10 jaar geleden dat de oprichtingsakte van de Stichting Taalwerkplaats Drenthe bij de notaris passeerde. Dit dient niet ongemerkt voorbij te gaan! Nadat met veel gevoel voor avontuur de Oude Waterzuivering aan de Zijtak OZ bewoonbaar was gemaakt is een dapper bestuur aan de slag gegaan om de Taalwerkplaats leven in te blazen. Vele activiteiten werden georganiseerd. Cursussen, workshops, voorstellingen, schrijfwedstrijden en een heus Schrijverscafé verwenden de inwoners uit de regio.


Meindert Dost heeft een aantal van deze activiteiten gefilmd en deze zullen 13 oktober getoond worden. Daarnaast zal het Sjaak Spier cabaret, die jaren hun domicilie hadden in de Taalwerkplaats, een optreden verzorgen. Er zal muziek zijn en hapjes en drankjes.

Vast en zeker zal ook wel iemand het woord nemen en zijn er bundels te koop door trouwe bezoekers van de Taalwerkplaats zijn geschreven.
Bijzonder is dat Ellen Moes haar eerste dichtbundel ten doop zal houden en signeren. Kortom een vol programma....

Omdat dit een feestje is vragen we geen entree. Wel wil de Stichting u vragen om geen bloemen of zo te schenken. Dan liever een envelop met inhoud! De Taalwerkplaats kan dat goed gebruiken in deze subsidie-arme tijd!

Taalwerkplaats Drenthe Zijtak OZ 66 7833AP Nieuw-Amsterdam

tel: 0610536146 aanvang 13.30 uur

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda