Culturele activiteiten in de Grote Kerk in Emmen

EMMEN - Het bestuur van de Grote Kerk in Emmen wil u graag weten of u geinformeerd wilt worden over de culturele activiteiten van de Stichting Grote Kerk Cultureel Emmen. Of wellicht wilt u ons financieel ondersteunen. Graag wijs ik u op extra activiteiten in het kader van 75 jaar vrijheid. Van de gemeente Emmen en het veteranenfonds hebben we financiele steun hiervoor gekregen, maar we kunnen extra donaties hard gebruiken.


Welke culturele activiteiten zijn er in de Grote Kerk?
• Exposities: per jaar zijn er een zestal exposities van gerenommeerde kunstenaars te bewonderen. Elke woensdag, donderdag en zaterdag van 13:00 – 17:00 uur is de kerk geopend.
• Zes concerten op de zondagmiddag
• Acht orgelconcerten op zaterdagmiddag in de zomer.
75 jaar vrijheid
In het kader van 75 jaar vrijheid organiseren we 8, 9 en 10 mei een weekend met een fototentoonstelling door Fotofun Emmen, een lezing op vrijdagavond en concerten op de zaterdag en zondag.
Het weekend van 2, 3 en 4 oktober zal geheel in het teken staan van klezmermuziek.

Bezoek hier onze website voor meer informatie over de activiteiten.
Een sfeervolle locatie op een mooie plek
Naast de culturele activiteiten van de SGKC huren koren en orkesten het gebouw voor de uitvoering van hun concerten en houden bedrijven en particulieren feesten, symposia en recepties in de Grote Kerk.

Hoe kunt u ons steunen?
• Meldt u zich hieronder aan voor onze nieuwsbrief. Zo bent u altijd op de hoogte van ons gevarieerde aanbod.
• Wordt vriend van de SGKC. U krijgt korting op de activiteiten en zo kunnen wij zorgen voor nog meer mooie cultuur in het centrum van Emmen. Meer informatie? Kijk dan hier op onze website.
• De Grote Kerk Cultureel biedt speciaal voor het bedrijfsleven het ‘CultuurHart’. Met CultuurHart ondersteunt u de culturele en maatschappelijke activiteiten in de Grote Kerk en kunt u op exclusieve en originele wijze aan uw relatie met collega’s en klanten werken. Interesse? Kijk op www.grotekerkcultureel.nl of stuur een mail naar de culturele kosters: info@grotekerkcultureel.nl
• Iets te vieren? Kies voor de Grote Kerk: een sfeervolle locatie in het centrum van Emmen. Vul het formulier in via: https://www.grotekerkcultureel.nl/faciliteiten/ en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Van harte welkom bij onze activiteiten!
Hartelijke groet,
Dorothé Pietersma
Bestuurslid SGKC

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Meldt u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Grote Kerk Emmen
Schoolstraat 5, 7811 XX Emmen
Postadres:
Stichting Grote Kerk Cultureel
Kapelstraat 25, 7811 HC Emmen
Contact:
T: 0591 645180
M: 06 27650121
M; info@grotekerkcultureel.nl
Web: www.grotekerkcultureel.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda