ATLAS Theater en St. Grote Kerk Cultureel bundelen krachten voor cultuur in Emmen

EMMEN - Het ATLAS Theater en stichting Grote Kerk Cultureel kondigen met trots een nieuwe samenwerking aan, waarmee ze in een gezamenlijke inspanning de culturele diversiteit en betrokkenheid in Emmen en omgeving willen bevorderen. Door deze samenwerking bundelen beide instellingen hun krachten om een breder publiek te bereiken en klassieke muziek in Emmen nog meer onder de aandacht te brengen.


Deze samenwerking biedt een unieke kans om de diversiteit en rijkdom van de culturele programmering in Emmen te vergroten. Door een gezamenlijke folder 'Klassiek in Emmen' uit te brengen en de verkoop van tickets voor concerten in de Grote Kerk via de website van het ATLAS Theater (atlastheater.nl) te faciliteren, hopen beide partijen cultuur toegankelijker te maken voor een breed publiek.

Machteld van der Werf, directeur van het ATLAS Theater, benadrukt de waarde van deze samenwerking: "Samen staan we sterk. Door onze krachten te bundelen met de Grote Kerk Cultureel kunnen we niet alleen een breder publiek bereiken, maar ook de liefde voor klassieke muziek in Emmen versterken. Dit is een fantastische kans om cultuur nog prominenter op de kaart te zetten in onze stad."

Een bestuurslid van de Grote Kerk Cultureel voegt hieraan toe: "Ondanks dat wij Grote Kerk Cultureel heten, zijn wij ten opzichte van het ATLAS Theater maar een kleine speler op de culturele markt. Als het gaat om klassieke muziekprogrammering onderscheiden wij ons echter wel als podium, onder andere met onze kamermuziek-concerten. Het is heel fijn dat wij als groot en klein podium kunnen samenwerken om zo cultuur in Emmen te versterken, en dat we op deze manier een breed publiek kunnen bereiken."

De ticketverkoop voor zowel de voorstellingen van het ATLAS Theater als de concerten in de Grote Kerk zal via atlastheater.nl verlopen, wat het voor het publiek gemakkelijker maakt om hun favoriete culturele evenementen te bezoeken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda