EVENEMENTEN

Drentse Fiets4Daagse organiseert Kleintje Fiets4Daagse in Dalen

DALEN - Met Kleintje Fiets4Daagse richting WK Paracycling in Emmen.Ter ere van UCI Para-Cycling Road World Championships 2019 in Emmen, van 11-15 september, wordt er weer een prachtige fietsweek georganiseerd. Dit WK is het toetje na de organisatie van twee succesvolle wereldbekerwedstrijden in 2017 en 2018. In deze week valt er voor iedereen elke dag iets te beleven; Bezoek het beweegplein met verschillende sportactiviteiten en test hoe fit je bent (11-13 september Raadhuisplein, 14-15 september Meerdijk).
Reageer!

Internationaal Vliegerfestival Emmen

EMMEN - Van 16 augustus t/m 18 augustus 2019 bindt bij de Grote Rietplas in Emmen weer een groot vliegerfestival plaats. Vliegers in allerlei vormen zijn te bewonderen tijdens de 31e editie van het Internationaal Vliegerfestival te Emmen. Hoogtepunten zijn de Mirakel Avond op zaterdagavond met veel bijzondere verlichting, ufo's boven Emmen.
Reageer!

Regenboogfestival Emmen krijgt vervolg

EMMEN - Het Regenboogfestival, dat zaterdag voor de eerste keer in Emmen werd gehouden, moet een jaarlijks terugkerend evenement worden volgens Wesly Struik, mede-organisator. ,,Het festival is goed verlopen in een sfeer van liefde en respect. Wij hebben één keer een negatief geluid gehoord en kregen nog een anoniem appje. Het wordt helaas nog niet overal als normaal gezien".
Reageer!

Drenthe kleurt rood tijdens 54e editie Regiobank Drentse Fiets4Daagse

ASSEN - Drie jaar geleden heeft de Fiets4Daagse gekozen voor een nieuwe koers met een daarbij behorende huisstijl. Deze huisstijl sluit naadloos aan bij de plannen van Marketing Drenthe. Als afronding van de nieuwe koers werden op woensdagavond 10 juli de nieuwe poloshirts onthuld. Deze zijn geheel in stijl Drenthe-rood en ontwikkeld in samenwerking met het project OpFietse.
Reageer!

Orvelte bruist en wervelt tijdens SIVO

ORVELTE - Orvelte gaat bruisen en wervelen wanneer de nationale en internationale dans- en muziekgroepen voor het vernieuwde SIVO-festival in het dorp neerstrijken. Het festival, dat dit jaar voor het eerst in Orvelte wordt gehouden, mag zich verheugen in een prachtig aanbod van folkloristische dans en wereldmuziek. Maar liefst zeventien formaties uit tien verschillende landen zijn actief in Orvelte, het dorp vol monumenten.
Reageer!

Speciaal programma “SIVO op Fietse Deur Drenthe”

ORVELTE - Om te benadrukken dat de vele SIVO- deelnemers van verschillende nationaliteiten zich nadrukkelijk met cultuur bezighouden, is er een speciaal programma gemaakt onder de titel: SIVO Op Fietse Deur Drenthe. SIVO-dansers en -muzikanten fietsen door Drenthe en geven verschillende optreden in een van de dorpen die worden doorkruist.
Reageer!

25 jaar straattheater C'est La Vie in Emmen

EMMEN - Dit jaar viert de organisatie van C est la Vie festival haar 25-jarig jubileum op zondag 21 juli! Emmen is deze dag weer het decor voor spectaculaire straattheateracts. Uniek is de prachtige verticale muurdans die gaat plaatsvinden tegen de voorzijde toren van de Grote Kerk. De mix van spectaculaire balans- en luchtacrobatiek versmelten met dans en muziek maakt het optreden bijzonder en uniek.
Reageer!

Bierfestival geeft bijzonder rondje: minimagezinnen worden getrakteerd op Wildlandsabonnement

Emmen - Een goede reden om je glas op te heffen: het bijzondere goede doel van het Emmer Bierfestival voor dit jaar. Het organiserende Tafelronde 125 Zuidoost-Drenthe geeft in september maar liefst tien speciale â??gezinsabonnementenâ?? voor Wildlands cadeau aan minimagezinnen uit de gemeente Emmen. Sinds 2017 is het Bierfestival in Emmen een vaste prik geworden voor liefhebbers van speciaal en regionaal gebrouwen schuimend gerstenat. De meesten houden er het derde weekend in september speciaal voor vrij.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda