EVENEMENTEN

Grote Modelspoorbeurs in Fltscher Hotel Emmen

EMMEN - Prachtige modelbanen, demonstraties van o.a. radiografische bestuurbare vrachtauto’s en digitale treinbesturing, ruim 130 meter spoorwegmateriaal, voor de kinderen zelf rangeren met diploma, kleurplaten en LEGO., etc.
Reageer!

Drive in bioscoop start jaarlijks Emmen on Wheels evenement

EMMEN – Vanuit de eigen auto de klassieker “Gone In 60 Seconds” met in de hoofdrollen onder anderen Silverster Stallone en Bruce Willis kunnenbekijken. Dat kon vrijdagavond in de autobios op het parkeerterrein bij Kinepolis bioscoop in Emmen.
Reageer!

53ste RegioBank Drentse Fiets4Daagse gaat van start.

EMMEN - Aanstaande dinsdag is het zover; het grootste en gezelligste fietsfeest gaat van start. De organisatie is er klaar voor. De temperaturen zijn boven verwachting en zo’n 500 vrijwilligers staan te popelen om de deelnemers te verwelkomen in de startplaatsen.
Reageer!

ZOMERMARKTEN DALEN 201886

DALEN - Ook dit jaar is de basis voor de zomermarkten opnieuw de vele tientallen marktkramen in het centrum van Dalen.De zomeravondmarkten voor 2018 vinden plaats op 18, 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus (18.30-21.20 u). Aansluitend vindt op woensdag 29 augustus van 18.00 tot 20.00 uur in het centrum van Dalen een speciale kindermarkt plaats.
Reageer!

Emmen stroomde vol tijdens Full Colour

EMMEN – “Opnieuw ontdekken”. Dat was zondagmiddag het thema tijdens het Full Colour festival 2018 dat alweer voor de 35e keer door de Stichting Earth werd georganiseerd. Mede door het fantastische weer was het tussen 11.00 uur en18.00 uur weer een enerverend programma.
Reageer!

Midzomerfestival Nieuw Amsterdam lijkt voorgaande edities wederom te gaan overtreffen!

NIEUW AMSTERDAM - Op 15 juni staat alweer editie 32 van het Midzomerfestival op het programma. Hoe de organisatie het ieder jaar weer voor elkaar krijgt een programma met grote namen op het podium te krijgen? Geen idee maar het lukt ze wel. Ieder jaar weten ze wel iets te veranderen waardoor het voor het publiek steeds leuker wordt op dit nog altijd Gratis evenement af te komen.
Reageer!

Stichting Tipisch Barger Oosterveld organiseert Feest 4 Daagse Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD- Onlangs werd in Barger Oosterveld weer de jaarlijkse stratenvolleybal en zorgde net als in voorgaande jaren weer voor een sociale binding bij de bevolking van Barger Oosterveld. Sport, spel en veel plezier met elkaar. Op de vraag hoe deze Feest 4 Daagse Barger Oosterveld tot stand is gekomen begint voorzitter Jeroen Suelmann te lachen.
Reageer!

Aanmelden YBA2018 kan t/m woensdag!

EMMEN - Dit is echt de allerlaatste kans dat Nederlandse startup deel kunnen nemen aan de Young Business Award 2018. Hier pitchen de beste startups van Nederland voor honderden bezoekers om een prijzenpot van maarliefst 15.000 euro en de titel: 'Beste Jonge Onderneming van Nederland'.
Reageer!

Maarten van der Graaff, Nicolette Leenstra en Marita Mathijsen in Amen

AMEN - Vrijdag 9 februari is Maarten van der Graaff te gast in De Literaire Hemel. Na twee bekroonde dichtbundels debuteert hij als romanschrijver met ‘Wortels en engelen’, een eigentijdse zoektocht naar de betekenis van geloof. Het kreeg zeer lovende recensies.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda