EVENEMENTEN

OPEN HUIS BIJ MODELSPOORCLUB

EMMEN -Op zaterdag 25 en zondag 26 maart a.s. staan de deuren ’s middags tussen 13 en 16 uur van de clubruimte van de Modelspoorwegclub Emmen wagenwijd open. Op die dagen kunnen bezoekers vrijblijvend kennis maken met de mooie modelspoorhobby en deze club.
Reageer!

vrijdag 10 maart - PubQuiz

EMMEN - De inmiddels zeer gezellig en druk bezochte 2-maandelijkse PubQuiz! Kom samen met je vrienden, familie of vrienden meespelen en test jullie kennis. Aan het eind diverse vragenrondes zullen we zien wie de slimste van de avond is?! En….. WIN leuke prijzen! Deelname € 10,- per team, aanvang 21.00 uur.
Reageer!

Modelspoorbeurs 4 maart 2017

EMMEN - Op zaterdag 4 maart a.s. wordt er in Emmen weer een grote modelspoorbeurs gehouden die wordt georganiseerd door de Modelspoorwegclub Emmen.
Reageer!

Modelspoor promotiedag

COEVORDEN - Op zaterdag 11 februari is het in Woonzorgcentrum De Schutse in Coevorden een drukte van belang! De modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe organiseert dan een modelspoorpromotiebeurs. In het verleden regelmatig in Emmen maar nu voor het eerst in Coevorden. Op die dag kunt u genieten van modeltreinen, stoommachines en andere presentaties. Treinen rijden door mooie landschappen, computer gestuurd of handmatig geregeld.
Reageer!

2e Historische wandeling in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Na het succes van de eerste historische wandeling, heeft de Stichting Historisch Klazienaveen de 2e wandeling vastgesteld op zondag 15 januari 2017.
Reageer!

Geen SIVO festival in 2017

ODOORN - Het Wereld Dans en Muziek Festival SIVO krijgt in 2017 geen vervolg. Daarmee komt er een (voorlopig) einde aan een tweeëndertig jarige traditie. De afgelopen weken heeft het bestuur van het SIVO-festival regelmatig gesprekken gevoerd met een initiatiefgroep die plannen had voor een voortzetting van het festival.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda