Oldtimer Club Barger Oosterveld klaar voor jaarlijkse Oldtimershow

BARGER OOSTERVELD – Sinds de Oldtimer Club Barger Oosterveld (O.C.B.O.) in 2007 het levenslicht zag is de club alleen maar gegroeid. Met maar liefst 80 leden zijn ruim 100 verschillende voertuigen te bewonderen. Auto’s motoren, tractors, bromfietsen en legervoertuigen zijn prachtige oldtimers van minimaal 25 jaar oud die grotendeels ook door de leden zelf gerestaureerd zijn.


Regelmatig zijn een groot deel van deze voortuigen op evenementen en bijvoorbeeld op Koningsdag (27 april) in Barger Oosterveld te bewonderen zijn. De vereniging die sinds kort Crazy Times (voormalige Boogie Bar) haar onderkomen heeft werkt van daar uit naar een hoogtepunt van het jaar voor de vereniging.

Op zondag 5 juli aanstaande zal namelijk weer op het terrein bij de ijsbaan achter Road House de jaarlijkse oldtimer show worden gehouden. Deze show toont veel materiaal van de leden maar ook niet leden kunnen hun oldtimer aan het publiek tonen.

Voor meer informatie over de oldtimershow en andere activiteiten van de club kan men vinden op de mooie eigen website www.OCBO.nl Een deel van de leden toont met veel trots hun verenigingsembleem op de muur van Cray Times. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda