Weer veel belangstelling voor Kom in de Kas

ERICA - Kwekerijen van bloemen, planten en groenten in Erica hebben afgelopen zaterdag weer hun deuren geopend voor het publiek. Deze 39e editie van het evenement 'Kom in de Kas' werd georganiseerd door Promotiegroep Tuinbouw Emmen.

Met de slogan ‘Tuinbouw is topsport! werd extra aandacht gevraagd voor de glastuinbouw. Tien ondernemers werkten deze keer mee: Boerma Chrysantenkwekerij, Polman BV, Van Geel Chrysanten, Gardenpalms, De Frambozentuin, Van Winden Plantjesmarkt, Van Winden Perkgoed , Drenthe Flowers,Kleyn Orchideeën en Meewisse Plants. Het evenement laat zien wat zich achter de glazen wanden afspeelt.Bij Polman BV was een tentoonstelling ingericht over sport. De zondag werd begonnen met een ‘Kerk in de Kas’ bij Drenthe Growers B.V. aan de Beekweg 40. Vanaf 16.00 uur konden bloemen, planten en andere producten die bij de tentoonstelling te zien waren worden gekocht en vonden gretig aftrek. Voor kinderen was er ook gezorgd in devorm van een spannende speurtocht.

Foto: Kom in de Kas

Het startsein werd gegeven door gedeputeerde Henk Jumelet en Cees Ruhé en Rick Koekoek, Nederlands kampioen Bike Trial (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda