Stoetbakken voor de 33e maal in Noordbarge.

EMMEN - Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni a.s. zal Noordbarge weer bol staan van de activiteiten die in het teken van de traditionele Stoetbakkendag.

Mede door plaatselijke, maar ook externe sponsors, is de organisatie er in geslaagd om een programma samen te stellen waar voor een ieder wel wat te genieten valt. De aftrap wordt vrijdagavond gegeven in de feesttent waar met “Stoetbakken Got Talent” de meest talentvolle inwoner(s) van Noordbarge worden ontdekt.

Tijdens deze talentenjacht verleent de Emmer band 2Bizzy haar medewerking. Het avondprogramma wordt gevuld met optredens Bouke, de Nederlandse Elvis en 2Bizzy. Op zaterdag zullen de bewoners op een ludieke wijze worden wakker geschuten uitgenodigd worden voor het ontbijt op straat. Natuurlijk staat de oude stoetbakoven op de brink weer helemaal centraal op deze dag. Vakbekwame bakkers gaan in de door takkenbossen heet gestookte oven de broden bakken. Ook zal natuurlijk weer de waren- en vlooienmarkt plaats vinden en op het programma staan ook veel demonstraties en optredens van piratenkoor De Stormvogels. De tweekamp tussen de dorpsdelen Darp tegen Urk, zal zeker weer een felle strijd gaan worden. Natuurlijk zullen er ook de gehele dag activiteiten voor de jeugd plaatsvinden. Het middagprogramma voorziet een spectaculaire demonstratie van Skydive Hoogeveen die achter de tent zullen landen. Het stoetbakkenfeest zal ook nu weer muzikaal worden afgesloten door het topduo, Eikens en Warta. Zie www.stoetbakken.nl

02 Stoetbakkenfeest
De commissie bestaande uit Geert Koopman, Jan Betting, Emile Hoogeveen, Jan jeuring, Lagon Jeuring, Gerrit Kiers, Richard Spier en Steffen Hake zijn weer klaar van de Stoetbakkendag in Noordbarge. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda