Koopzondag 25 september – Rode Loper show

EMMEN - Kom op zondag 25 september de nieuwste modecollecties, de hipste tassen, de meest trendy schoenen en coolste gadgets bekijken op de langste catwalk van Nederland!


Bijna 100 modellen showen de laatste trends in een niet aflatende stroom over de twee kilometer lange rode loper. De winkels in Emmen zijn klaar voor het najaar en staan in de startblokken om u te laten zien wat ze in huis hebben.

Veel winkels hebben de laatste tijd hun zaken verbouwd en er zijn weer flink wat nieuwe, startende ondernemers bij gekomen.Een frisse wind waait door de stad. Kom gezellig shoppen op de koopzondag en maak er een leuk dagje uit van.

De route van de Rode Loper gaat van het Noorderplein, door de Hoofdstraat, Noorderstraat, Marktplein, Vlinderpassage, Winkelcentrum de Weiert en weer terug.Een prachtige verbinding van de winkelcentra. Volg de Rode Loper en u heeft geen shopping gids meer nodig. Op de catwalk zullen vele Missen en Mannequins/Dressmen te zien zijn, gestyled door kapsalons en beautysalons uit het centrum. Zo kunt u gemakkelijk inspiratie opdoen voor de nieuwe najaarsmode. Op de Facebookpagina komen alle foto’s, filmpjes en vlogs. www.facebook.com/emmencentrum Welkom in Emmen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda