Zeer geslaagde derde editie van Tollyfest!

FOXEL - Zaterdag 19 November was voor een volle zaal de derde editie van Tollyfest in Dorpshuis De Foxel. Trax was de opener en vervanger van Burning die helaas wegens omstandigheden moest afzeggen.


Ze bleken een waardige vervanger en zetten gelijk een goede rock sfeer neer in de zaal. Een top band waar de jarenlange samenwerking tussen de bandleden van het podium spetterde. Als tweede kwam Sad Iron op de bühne. ( zie foto). Deze band uit Hoorn knalde letterlijk en figuurlijk de zaal in! Menig bezoeker werd headbangend voor het podium gespot.

De afsluitende band van deze derde editie was Chainz. Deze rockcoverband speelde diverse bekende rock nummers. Het rauwe en intense stemgeluid van de zangeres bracht de zaal tot een kookpunt. Menig rocknummer werd luidkeels meegezongen door het enthousiaste publiek. Aan het einde van de avond maakte Jan Engelkes het sponsorbedrag voor het goede doel van dit jaar: Stichting Joelle's helping hand bekend. Maar liefst €726,02 was er ingezameld door de bezoekers van Tollyfest en de lokale middenstand van Emmercompascuum. Hiervoor hartelijk dank!

Verder gaat onze dank uit naar de vrijwilligers van Dorpshuis De Foxel, bands, bezoekers, Harold Imming voor het leveren van het geluid, Hugo Koch en iedereen die mee heeft geholpen om deze derde editie wederom tot een succes te maken!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda