2e Historische wandeling in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Na het succes van de eerste historische wandeling, heeft de Stichting Historisch Klazienaveen de 2e wandeling vastgesteld op zondag 15 januari 2017.

Onder leiding van een gids wordt een ongeveer 2,5 uur durende wandeling gemaakt langs een groot aantal historische hoogtepunten in Klazienaveen. Gestart wordt in een groep van maximaal 20 personen. Bij voldoende belangstelling wordt er een volgende datum vastgesteld. De kosten bedragen 6.50 euro per persoon en dat is inclusief een kop koffie of thee en een plak ouderwetse arretje cake in diner café De Witte Olifant.

Tijdens de wandeling wordt nog een flyer met de hoogtepunten van de wandeling uitgereikt. Deelnemers worden op zondag 15 januari om 13.30 uur ontvangen in De Witte Olifant.

Van daaruit start vervolgens de wandeling. Kaarten voor deze 2e Historische wandeling zijn verkrijgbaar bij De Witte Olifant en via info@historischklazienaveen.nl. Meer informatie op www.historischklazienaveen.nl en Lammert Schoonewille (06 53545376) en Jans Jagt (06 19875114).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda