Modelspoor promotiedag

COEVORDEN - Op zaterdag 11 februari is het in Woonzorgcentrum De Schutse in Coevorden een drukte van belang! De modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe organiseert dan een modelspoorpromotiebeurs. In het verleden regelmatig in Emmen maar nu voor het eerst in Coevorden. Op die dag kunt u genieten van modeltreinen, stoommachines en andere presentaties. Treinen rijden door mooie landschappen, computer gestuurd of handmatig geregeld.

Sinds 2012 organiseert de Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe de modelspoorpromotiebeurs in woon-zorgcentrum De Oostermarke in Emmen, dit is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement wat met veel belangstelling wordt bezocht. Echter dit jaar is besloten om deze activiteit uit te breiden naar Coevorden zodat ook in die regio onze geweldige hobby bekendheid krijgt. In de presentatie proberen wij een evenwicht te vinden in, in & verkoop en demonstraties. Met deze sleutel bieden wij een gevarieerde modelspoorpromotiebeurs waar gezelligheid voorop staat.

Tot nog toe bestaat de presentatie gemiddeld uit zo’n 10 modelbanen in diverse schalen en een enorme oppervlakte aan verkoopstands. Ook aan de jonge bezoekers is gedacht voor hen bestaat de mogelijkheid om een heus rangeerdiploma te behalen op de speciaal daarvoor ingerichte modelbaan in de schaal H0. De allerkleinste bezoekertjes kunnen onbeperkt met een houten treinbaan spelen! Verder wordt er veel aandacht besteed aan de modernisatie van deze zo mooie hobby. Er zal een computergestuurde modelbaan zijn waarbij het ook mogelijk is de modeltrein met de mobiele telefoon of tablet te besturen.

Ook interessant is een demonstratie van het 3D printen want ook die techniek heeft in onze hobby zijn intrede gedaan. Kortom een uitgebreid scala aan bezienswaardigheden op deze dag. De Modelspoorpromotiebeus vindt plaats op 11 februari in De Schutse, Schutselaan 26 7741 AP Coevorden We zijn geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Voor de kosten hoeft u niet weg te blijven. De toegangsprijs bedraagt 3,00 euro per persoon. En kinderen t/m 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda