Burgemeester Eric van Oosthout opende Kom in de Kas

KLAZIENAVEEN – ,,Mijn eerste verdienste als student verdiende ik als tomatenplukker en daarom toch wel een beetje bijzonder dat mijn eerste officiele opening als burgemeester van Emmen van de 40e Kom in de Kas, begon burgemeester Eric van Oosterhout vanmorgen aan zijn openingstoespraak in de kassen van proeftuin BCK aan de Gantel.

Aansluitend op zijn toespraak telde de burgemeester af voor een optreden van dansschool Veronto. In deze openingshal werd ook een groente en bloemenshow geopend met als thema “feest”. Na deze druk bezochte opening kon men aan een rondje langs 14 deelnemende kassen met verschillende activiteiten beginnen. Voor de kinderen was er bij Drenthe Flowers een luchtkussen en schminkstand aanwezig en is er een kleurwedstrijd.

Bij Select Breeding bv kon met genieten van de mooiste rozen tijden een speciale rozenshow en bij ACB Agro werd men verrast met de meest culinaire hoogstandjes met onder paprika’s uit eigen keuken. Onder het motto: “In de kas kan alles” kan men ook zondag vanaf 10.00 uur door een samenwerking van kerken in de kas van tuinbouwbedrijf Sulabra aan de Langendijk 7 in Klazienaveen deelnemen aan een speciale kerkdienst. Afsluitend zijn alle 14 kassen weer van 11.00 tot 16.00 uur geopend. Als afsluiting van deze tweedaagse Kom in de kas kan men vanaf 16.00 uur ook nog de tentoongestelde bloemen en producten kopen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda