Uitvaartbeurs Emmen biedt vele mogelijkheden

EMMEN – De Grote Kerk in Emmen was zaterdagmiddag het decor van een uitvaartbeurs. Diverse instanties toonden daar hun producten op het gebied van uitvaart. Van kist tot rouwkaart, van urnen tot vervoer alles kon men bekijken en kreeg men veel informatie mee.

Ook werd er gedemonstreerd met lijkwadewikkelen alleen wilde niemand van de bezoekers zich daarvoor openstellen. en Vlindergoed wordt steeds vaker gebruikt om alles iets persoonlijker te maken. Niet alleen bij volwassen maar ook vooral bij kinderen.

Er was ook twee speciale uitvaartbussen aanwezig waarbij de overledene zelfs als een VIP tijdens het vervoer naar zijn laatste rustplaats wordt omringd door iedereen die hem dierbaar is. Kiest men voor nostalgie kan met ook gebruik maken van een VW kever met daarachter een rouwaanhanger.

Ook het vastleggen van een uitvaart met film en/of foto’s is steeds meer in trek en daar was ook voldoende informatie voor aanwezig. De belangstelling was niet ovvrmatig druk, maar de gehele dag liep het wel steeds door met de belangstelling.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda