Kinder Kook festival weer geslaagd

EMMEN - Zondagmiddag werd Emmen getrakteerd op een 2e editie van het Kinder Kook Festival!En dat betekent: spelen met eten verboden? Bij het Kinder Kook Festival juist niet!


Tijdens dit feel good food festival mogen de kinderen helemaal los gaan. Een gezonde pizza bakken, samen met een kok mayonaise maken, een heerlijke hamburger bouwen of je eigen smoothie van vers fruit blenderen? Alles kan! De koks van 20 verschillende horeca gerelateerde bedrijven gingen samen met de kleine lekkerbekken aan de slag gaan. Ook voor de volwassenen was er genoeg te beleven en te proeven in de ouderopvang; geniet van een drankje, heerlijk streetfood en dans op de vrolijke noten van DJ Duende.

Er is genoeg plek om de hele dag te chillen en samen het festivalseizoen te openen. De allerkleinsten kunnen spelen met houten mini-keukentjes die door Scouting Emmen speciaal voor deze gelegenheid zijn gemaakt.

Tegen betaling van een of meerdere speciale Kinder Kook Munt(en) konden kinderen meedoen aan een leuke en lekkere workshop, waarin zij kleine gerechten bereiden en vervolgens mogen opeten. Door het warme weer gaven veel kindern een beetje te voorkeur aan het spelen in het water, maar het kookfestijn was zeker geslaagd.




Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda