Grootse intocht deelnemers Avondwandel4daagse Emmen

EMMEN – Maar liefst 1600 deelnemers gingen afgelopen maandag van start voor de 72e Avond 4 Daagse van Emmen. Vanavond, vrijdagavond vond op grootse wijze de intocht plaats na vier dagen wandelen en veel gezang door de omgeving van Emmen, via een route van 5 of 10km door de bossen en op de paden in de verschillende wijken.


Op een enkeling na waren er ondanks de warmte van de afgelopen dagen geen echte uitvallers.Op het verzamelpunt op de parkeerplaats bij Hampshire Hotel, werden de deelnemers onthaald met een frisdrankje van Boni. Daarna werden de laatste kilometers een ware triomfantelijke tocht door het centrum van Emmen weer richting het sportpark van de vv Drenthina aan de oude Roswinkelerweg.

Beladen met bloemen en de fel begeerde medaille lieten de vele deelnemers jong en oud zich door de belangstellenden langs de route belonen met applaus.

Natuurlijk werden de lopers ook nu weer op de laatste paar kilometer muzikaal ondersteund door de muziekkorpsen Crescendo uit Sleen, De Bazuin uit Schoonebeek, DES uit Emmer Compascuum en Fortissimo uit Coevorden. De organisatie kan weer voldaan terugkijken op de afgelopen week die eigenlijk weer smetteloos verliep dankzij de vele vrijwilligers langs de kant om het verkeer te leiden en de goede verzorging.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda