Jellema’s Barbecue Contest groot succes

KLAZIENAVEEN - Zaterdagmiddag was het een drukste van jewelste in Klazienaveen. Voor de eerste keer werd daar de Jellamâ


Het idee om dit te organiseren kreeg slager Jellema een jaar geleden tijdens een bezoek aan eenzelfde evenement in Meppel. Dat moet ook in Klazienaveen kunnen en samen met de plaatselijke handelsvereniging werd het evenement opgezet. Na zaterdag bleek het bleek het een schot in de roos. Met tien deelnemers verdeeld over vijf professionals en vijf amateurs, werd op een voor het verkeer afgesloten Van Echtensstraat een hevige strijd geleverd wie het beste met de barbecue overweg kon volgens vooraf aangegeven opdrachten.

Bij de professionals werd de ploeg Brethoniere dat in 2015 al winnaar werd van het tv programma grillmasters. Bij de amateurs ging BBQ Domein de winnaar. Naast de BBQ contest was Klazienaveen centrum een beetje in Amerikaanse sfeer omgetoverd. Winkeliers hadden hun winkels versierd met van alles wat met Amerika te maken heeft, van vlaggen tot een heuse Harley Davidson en van hoedjes tot Woodstock. Er waren diverse Amerikaanse oldtimers in het centrum, live muziek op diverse plaatsen en natuurlijk de hoofdmodd, het Jellema’s BBQ Contest.

Nu al staat vast dat het evenement een jaarlijks terugkerend evenement in het zomerprogramma van de handelsvereniging Klazienaveen zal worden opgenomen.




Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda