15e editie PK-Weekend, bloed, zweet, tranen en weinig slaap......

DALERVEEN - 2017.,,,,, De 15e editie staat er aan te komen. Elk jaar zet het bestuur zich weer met volle overgave in om een donders geweldig evenement te organiseren voor jong en oud.


In de jaren zijn we als stichting donder en geweld stukje bij beetje gegroeid. Niet alleen in omvang van het evenement en de aantallen bezoekers maar ook in het het organiseren van het weekend. Wat alle bestuursleden en oud-bestuursleden donders goed weten is dat niets vanzelf sprekend is en er geen enkel jaar het zelfde is. We hebben ze allemaal gehad, goede jaren en minder goede jaren, goed weer, redelijk weer, geweldig weer en heel slecht weer. De uitdaging elk jaar om een super weekend neer te zetten, dat is toch wel een beetje de drijfveer achter de stichting. Maar wat wij als stichting minstens zo belangrijk vinden is de gemoedelijkheid en laagdrempeligheid tijdens het evenement. Proberen de bezoekers en deelnemers voor een zo min mogelijke investering een leuk weekend te geven. Doe maar gewoon, dan doe ie gek genoeg, dat is een beetje de mentaliteit achter het organiseren. Maar tegelijkertijd is dit ook iets wat totaal niet bij het pk weekend past. Neem de pruts en knutsel race of de banger klasse, niks normaals aan. Hoe gekker hoe mooier. En ook datzelfde motto geld voor het pk-kuuroord. Gewoon doen waar je je goed bij voelt, plezier en feest en een tikkeltje gek.

Dit jaar de 15e editie met weer een mooi cross, slep, en feest programma. Voor alle informatie over het mooiste evenement kun je de website, posters en facebookpagina raadplegen. Maar wil je het echt mee maken dan moet je het toch echt met eigen ogen komen bekijken. Ook dit jaar houden we de entree prijzen laag zoals jullie van ons gewent zijn. En speciaal voor de 15e editie hebben we dit jaar een heus camping concert met de esperando's live en hebben we voor de zaterdag avond Jannes vastgelegd. Daarnaast zullen harten 10, club t-bone, dj's Frank Rocks en Peter Hermans u ook een knallend feest weekend bezorgen.

Het enige wat wij nu nog willen zeggen zijn twee dingen. Het gehele weekend draait op een groep zeer enthousiaste vrijwilligers. Wij willen alle vrijwilligers, voormalig vrijwilligers, sponsoren, landeigenaren, oud landeigenaren en oud bestuursleden bedanken voor hun inzet en passie de afgelopen jaren. Dankzij jullie inzet en toewijding zijn we gekomen tot waar we nu staan. En we knallen in 2018 natuurlijk volgas door. Tot op het pk-weekend 2017, we maken er weer een donders geweldig feest van. Stichting Donder en Geweld.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda