Midzomernacht festival in Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Voor de 21e keer is de Stichting Midzomernacht erin geslaagd een geweldig programma samen te stellen. Het Midzomernachtfestival is dit jaar, zoals ieder jaar traditioneel op de derde vrijdag in juni, op vrijdag 20 juni.
n

Vanaf 12.00 uur is er in het Tweelingdorp een grote markt van Brug tot Brug. Het plaatselijke shanty koor De Noaberzangers zal diverse optredens verzorgen. Op het Marktplein is er vanaf 13.30 uur voor de kinderen de knotsgekke "DJ-Maarten" drive in show.

Het avondprogramma start dit jaar om 20.00 uur en gaat van start met zanger Jeroen van der Boom. Verder de topact U2 Coverband ‘Chrystal Dream‘ en de top 40 band Vangrail zijn van de partij. Niemand minder dan de Nederlandse rapper Ali B zal tevens zijn hits ten gehore brengen en afsluitend staat volkszanger Jannes op het podium.

De commissie is er trots op dit evenement gratis toegankelijk te kunnen houden met dank aan de gezamenlijke horeca en de sponsoring van diverse ondernemers. Verder is er aan de Karel Palmstraat de traditionele kermis van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 juni. Op zondag 15 juni wordt het jaarlijkse waterspektakel gehouden in de Vaart.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda