15e editie PK-Weekend, bloed, zweet, tranen en weinig slaap......

DALERVEEN - De 15e editie van het PK-Weekend in Dalerveen staat er aan te komen. Elk jaar zet het bestuur zich weer met volle overgave in om een donders geweldig evenement te organiseren voor jong en oud.

Kevin Jagt van de Stichting Donder en Geweld: ,,In de jaren zijn we als stichting stukje bij beetje gegroeid. Niet alleen in omvang van het evenement en de aantallen bezoekers maar ook in het organiseren van het weekend. Wat alle bestuursleden en oud-bestuursleden weten donders goed dat niets vanzelf sprekend is en geen enkel jaar het zelfde is. We hebben ze allemaal gehad, goede jaren en minder goede jaren, goed weer, redelijk weer, geweldig weer en slecht weer.”

De uitdaging elk jaar om een super weekend neer te zetten, dat is toch wel een beetje de drijfveer achter de stichting, vervolgt Kevin Jagt: ,,Wat wij als stichting minstens zo belangrijk vinden is de gemoedelijkheid en laagdrempeligheid tijdens het evenement en de bezoekers en deelnemers voor een zo min mogelijke investering een leuk weekend te geven. Doe maar gewoon, dan doe ie gek genoeg, dat is een beetje de mentaliteit achter het organiseren. Maar tegelijkertijd is dit ook iets wat totaal niet bij het pk weekend past. Neem de pruts en knutsel race of banger klasse, niks normaals aan. Hoe gekker hoe mooier. En ook datzelfde motto geld voor het pk-kuuroord. Gewoon doen waar je je goed bij voelt, plezier en feest en een tikkeltje gek”.

Dit jaar de 15e editie met weer een mooi cross, slep, en feest programma. Voor alle informatie over het mooiste evenement kun je de website, posters en facebookpagina raadplegen. Maar wil je het echt mee maken dan moet je het toch echt met eigen ogen komen bekijken. Ook dit jaar houden we de entree prijzen laag zoals jullie van ons gewend zijn. Speciaal voor de 15e editie hebben we dit jaar een heus campingconcert met de Esperando's live en voor de zaterdagavond werd Jannes vastgelegd. Ook Harten 10, Club t-bone, dj's Frank Rocks en Peter Hermans zullen u ook een knallend feest weekend bezorgen.

Het enige wat Kevin Jagt nog even kwijt wil zijn twee dingen. ,,Het gehele weekend draait op een groep zeer enthousiaste vrijwilligers. Wij willen alle vrijwilligers, voormalig vrijwilligers, sponsoren, landeigenaren, oud landeigenaren en oud bestuursleden bedanken voor hun inzet en passie de afgelopen jaren. Dankzij jullie inzet en toewijding zijn we gekomen tot waar we nu staan. En we knallen in 2018 natuurlijk volgas door. Wij maken er weer een donders geweldig feest van.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda