FC Emmen strikt aanvaller Anco Jansen

EMMEN - FC Emmen kwam vanavond tot een akkoord met aanvaller Anco Jansen. De 28 jarige aanvallende middenvelder doorliep het grootste deel van de jeugdopleiding van Zwolle, speelde daarna in de Eredivisie voor De Graafschap, Roda JC en kwam de laatste twee seizoenen uit voor het Turkse Boluspor. Vanwege een knieblessure werd zijn contract niet verlengd, wat hem de transfervrije status opleverde. De in Zwolle geboren Jansen onderging eerder vandaag een kleine operatie aan de meniscus, en zal de komende 6 tot 8 weken afzonderlijk van de selectie gaan revalideren om in september aan te kunnen sluiten bij de selectie. Anco Jansen tekent een contract voor de duur van één seizoen.

Jan Korte: “We waren nog op zoek naar aanvallende versterking, bij voorkeur met enige ervaring op hoger niveau. Door de komst van Anco hebben we niet alleen iemand gevonden die voldoet aan onze wensen, maar ook een echte smaakmaker binnengehaald. Dat we nog enige tijd geduld moeten hebben alvorens hij wedstrijden zal spelen, nemen we voor lief. Een arts gespecialiseerd op het gebied van kwetsuren aan de knie heeft vandaag een kleine beschadiging van de meniscus kunnen verhelpen. Bovendien zou een topfitte Anco onhaalbaar zijn, en beschouwen wij zijn blessure als een geluk bij een ongeluk. Deze speler is het wachten meer dan waard!”

Anco Jansen: “Door mijn blessure is het voor mij zaak om mijzelf te bewijzen. Dick Lukkien heeft me overtuigd dat Emmen zich hier bij uitstek voor leent. Ik wil Emmen als springplank gebruiken voor de volgende stap in mijn carrière. Daarom zal ik komend seizoen moeten uitblinken, presteren. Daar ga ik me vanaf nu voor de volle 100% op richten!”


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda