RETROPOP IN 2018 NAAR 2-DAAGS FESTIVAL

EMMEN - Retropop wordt in 2018 een 2-daagsfestival. De 17e editie is op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni. Ook zijn de eerste namen voor het festival aan de Grote Rietplas in Emmen bekendgemaakt. De muzikale reis van verleden, via heden naar de toekomst brengt op o.a. Dare Devils, Ronnie Flex & Deuxperience Band en Racoon.


Op zaterdag keert op veler verzoek de Tributestage terug met o.a. Rootsriders (Bob Marley), Forever Amy (Amy Whinehouse) en Bouke (Elvis). Nieuw is de No Limit Stage met de The Godfathers en Chi Coltrane. De Jeugd van Tegenwoordig wordt de afsluiter op de Futurestage.


Daar spelen ook Canshaker Pi, Eut en Jeangu Macrooy. Chef’Special is de opener op de Mainstage. Bryan Ferry (foto)sluit het festival af. Ook Anastacia maakt haar opwachting op het hoofdpodium van Retropop. Meer namen voor de vrijdag en zaterdag volgen.

Om er helemaal een geslaagd bezoek van te maken is er de sfeervolle Retropop camping. Je duikt na afloop zo je caravan, camper of tent in. Een tent huren? Dat kan de komende editie via Festitent!

De ticketverkoop is gestart. Tickets voor de vrijdag, zaterdag, pass partouts en camping zijn verkrijgbaar via retropop.nl en ticketmaster.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda