Midzomerfestival Nieuw Amsterdam lijkt voorgaande edities wederom te gaan overtreffen!

NIEUW AMSTERDAM - Op 15 juni staat alweer editie 32 van het Midzomerfestival op het programma. Hoe de organisatie het ieder jaar weer voor elkaar krijgt een programma met grote namen op het podium te krijgen? Geen idee maar het lukt ze wel. Ieder jaar weten ze wel iets te veranderen waardoor het voor het publiek steeds leuker wordt op dit nog altijd Gratis evenement af te komen.

Hoe ze het gratis toegankelijk weten te houden is geen geheim. De inzet van het 8 koppige bestuur maakt dit mogelijk. Gedurende het gehele jaar zijn ze actief bezig met het samenstellen van het programma en het benaderen van de sponsoren. Samen met de locale horeca weten ze de begroting weer kloppend te krijgen.

Door de steun van de sponsoren is de organisatie in staat het een GRATIS toegankelijk evenement te houden. Wat veranderd er dan dit jaar. Het wordt het een aaneengesloten programma op het grote podium wat al vanaf 15 uur begint. Radio NL neemt een keur aan Nederlandse artiesten mee. Dit zal live worden uitgezonden op de radio. Vanaf 18 uur blijft de muziek draaien totdat het avondprogramma van start gaat om 19.30 uur.

Op veler verzoek zal de aftrap dit jaar wederom gedaan worden door Mooi Wark. De jeugd heeft het vorig jaar als super ervaren om ze zo vroeg te kunnen zien. Als top 40 band met een speciale U2 coveract niemand minder dan de band Crystal Dream. Voor moderne pop-shanty muziek zal de groep Ancora hun grote hits ten gehore brengen.

Frank van Etten scoort momenteel de ene na de ander hit en werd vooral bekend met zijn nummer `leef als een zigeuner`. Ongetwijfeld zal het plein beginnen te stuiteren bij niemand minder dan DJ Paul Elstak, happy hardcore. Hij werd vooral bekend door z´n hit rainbow in the sky uit de film New Kids Turbo.

Voor een knallende afsluiting zal ongetwijfeld de koning van de piraten, Jannes, zorgdragen. Hij heeft in de afgelopen jaren al vaker het tweelingdorp uit volle borst laten meezingen. Uiteraard is er overdag weer de grote markt en een optreden van het shantykoor de Noaberzangers.

Misschien, heel misschien zorgt de organisatie nog voor een super knallende afsluiting waarover nu nog niet al teveel gezegd kan worden. Volg daarom de berichtgevingen op facebook en instagram om hiervan op de hoogte te blijven. De tijden van het programma worden ook via social media verder bekend gemaakt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda