Emmen stroomde vol tijdens Full Colour

EMMEN – “Opnieuw ontdekken”. Dat was zondagmiddag het thema tijdens het Full Colour festival 2018 dat alweer voor de 35e keer door de Stichting Earth werd georganiseerd. Mede door het fantastische weer was het tussen 11.00 uur en18.00 uur weer een enerverend programma.


Oud burgemeester Cees Bijl had als gedeputeerde voor de provincie Drenthe kunst en cultuur de eer om het evenement officieel te mogen openen. Op twee podia op het raadhuisplein en deze keer had ook de koepel op de markt een belangrijke inbreng met culturele gebeurtenissen.


Een Chinese leeuw met alle toeters en bellen zal het festival doorkruisen evenals andere groepen die over het gehele terrein heen en weer zullen bewegen. Belle Peres de zangeres met Spaanse routes zorgde voor een spetterend optreden en de uitsmijter op deze dag was weggelegd voor de jubilerende Molukse band Massada.

Maar ook instanties als Amnesty internationaal waren aanwezig met een kraam en op hun podium en mensen die uw medewerking vragen. Want hun streven past zo mooi in ons ideaal, het verbinden van culturen!. Natuurlijk was er ook een markt en kon men bij veel kramen ook de andere culturen zien en vooral ook proeven.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda