Gwen Koops van ’t Jagt wint iPad met scannen QR-codes Open Bedrijvendag Emmen

EMMEN - Zaterdag 3 november was de Open Bedrijvendag Emmen. 48 bedrijven in Emmen openden hun deuren. Het bood bezoekers de gelegenheid eens een kijkje in de keuken te nemen bij bedrijven in de omgeving. Bezoekers konden bij de bedrijven een QR-code scannen en versturen via de app ‘Open Bedrijvendag Emmen’. Zij maakten daarmee kans om een iPad te winnen.

Gwen Koops van ’t Jagt was de gelukkige. Zij ontving de iPad uit handen van Herman Idema, directeur-bestuurder Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen (VPB). Gwen was verrast toen zij een berichtje ontving dat zij de gelukkige winnares was. ‘Ik vond het heel leuk om verschillende bedrijven te bezoeken en ben erg blij met de iPad’.

Open Bedrijvendag Emmen
De Open Bedrijvendag biedt ieder jaar de unieke gelegenheid om eens een kijkje in de keuken te nemen bij diverse bedrijven in de omgeving. Bijvoorbeeld ter oriëntatie op een studie of baan. Deelnemende bedrijven bepalen zelf hoe ze hun bedrijf willen presenteren aan bezoekers en bieden verschillende activiteiten aan. Het onderwijs was ook dit jaar betrokken bij het programma van de Open Bedrijvendag. Op 1 en 2 november werd het techniekevenement TechWorks georganiseerd voor de basisscholen in de gemeente Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda