Winkelcentrum De Vlinder trakteert! Win € 450 shoptegoed

EMMEN - Heb je een dure feestmaand in het vooruitzicht? Dan word je blij van deze gulle actie van winkelcentrum De Vlinder. De winkeliers hebben de handen ineen geslagen en geven maar liefst een shoptegoed van € 450,- cadeau!


Sinterklaas is net aangekomen in ons land en dat betekent heerlijk shoppen naar schoencadeautjes waar enthousiaste kinderoogjes groot van worden. En als we over twee weken geen pepernoot meer kunnen zien, versieren we het huis alweer met een prachtige kerstboom.

December is zo’n maand waarop we het thuis bijzonder maken, iets speciaals op tafel zetten en cadeautjes kopen voor iedereen die ons dierbaar is. Zo’n maand dat je even niet op de kleintjes let. De winkeliers van De Vlinder weten als geen ander dat december een gezellige en dure maand is. Daarom bedachten zij deze decemberactie waarmee je met je kassabon kans maakt op een shoptegoed van € 450!

Hoe kan je het shoptegoed winnen?
Kom vanaf 1 december wat vaker shoppen bij De Vlinder. Bij elke winkel ligt een flyer met meer informatie over de actie. Met elke kassabon vanaf 10 euro mag je meespelen. Vul wel duidelijk je naam, mail en telefoonnummer in, want op 31 december maken we de winnaar bekend.

De Vlinder is een populair winkelcentrum met H&M, Douglas en nog veel meer funshop winkels waar je heerlijk kunt shoppen voor de feestdagen. En let op: De Vlinder pakt nóg meer uit in december, dus we zien je graag in Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda