Grote Modelspoorbeurs in Fletcher Hotel Emmen

EMMEN - Op zaterdag 2 maart a.s. wordt weer een grote Modelspoorbeurs door de MSC Emmen georganiseerd. Naast een aantal zeer bijzondere modelbanen in diverse spoorbreedtes en met verschillende thema’s zijn, waaronder de zeer mooie baan “Oostmahorn” van het Noorderspoor zijn er ook demonstraties en is er info over o.a. digitale treinbesturing, daarnaast ruim 120 meter aan spoorwegmateriaal, voor de kinderen zelf rangeren met diploma, kleurplaten en LEGO., etc.


Zoals altijd is een belangrijk onderdeel van deze beurs de vele meters aan stands van deelnemers uit Nederland en Duitsland, met een ruime keuze aan modelspoormateriaal van diverse merken. Maar ook onderdelen zoals materiaal om de baan aan te kleden, (digitaal) te besturen en te automatiseren, en ook modelauto’s en gereedschappen. Verder een groot aanbod aan treinenboeken en tijdschriften. Voor de kinderen is er een kinderrangeerbaan waar ze zelf op kunnen rijden en een rangeerdiploma halen, kunnen ze kleuren en filmpjes kijken.

Ook is er een grote LEGO stad met spoorbaan. Kortom, buiten de ruim 120 meter aan stands zijn er ook veel banen en/of demonstraties te bekijken! Allerlei informatie kan aan de aanwezige leden gevraagd worden. Deze bijzondere beurs voor het hele gezin is op zaterdag 2 maart 2019 van 10.00 en 15.00 uur. Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant, van Schaikweg 55 te Emmen. Entree: 3,50 euro en kinderen tot 12 jaar 1,50 euro. Ruime gratis parkeermogelijkheden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda