SC Angelslo nieuwe organisator Fiets4Daagse Emmen

EMMEN - Na 43 jaar draagt de gemeente Emmen het stokje over als organisator van de Fiets4Daagse aan SC Angelslo. Vanaf komend jaar organiseert SC Angelslo de Fiets4Daagse. In andere gemeenten wordt de Fiets4Daagse al langer georganiseerd door verenigingen of stichtingen. Daarom heeft de gemeente Emmen besloten dit ook over te dragen.

Sportclub Angelslo heeft al veel ervaring met de organisatie van dit evenement. Deze locatie wordt onder andere gebruikt voor de start en finish en als overnachtingsplaats met een tijdelijke camping. De voetbalvereniging heeft tijdens de Fiets4Daagse 2021 meegelopen met de huidige werkgroep. Inus Jeuring is namens SC Angelslo zeer verheugd met het evenement: “Wij hebben een fantastische groep vrijwilligers en een prachtige locatie waar vanaf 2022 zelfstandig de Fiets4Daagse kunnen organiseren”.

Drentse Fiets4Daagse
De Drentse Fiets4Daagse is een fietsevenement waarbij deelnemers mooie routes dwars door Drenthe kunnen fietsen. Via verschillende stempelposten gaan de deelnemers van start- naar finishplaats. Ook zijn er beleefposten waar bijvoorbeeld een molen, galerie, boerderij of beeldentuin bezocht kan worden. In Drenthe zijn er acht opstapplaatsen, waarvan Emmen één is. Er zijn verschillende routes van 30, 40 en 60 kilometer, maar ook mountainbike- en kinderroutes.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda