Frans muziektheater komt niet naar Uitfestival

EMMEN - Vanwege technische redenen heeft de organisatie van het Uitfestival het Franse muziektheaterspektakel Mécanique Vivante moeten annuleren. Mimespeler Kevin Gorczynski (Kevinski) neemt de opening voor zijn rekening. Hij speelt tijdens het festival meerdere voorstellingen.


Eerder berichtte de organisatie over de spectaculaire openingsact van het Franse muziektheaterspektakel Mécanique Vivante, die het publiek zou meenemen door het park naar een harmonieuze finale. De hoogte van de bewegende installaties van de groep leverden echter grote problemen op.

Zo zou de hoogspanning van het naastgelegen spoor afgehaald moeten worden en zouden er takken van diverse bomen in het Rensenpark moeten worden gesnoeid. Gezien het tijdsbestek, het aantal instanties die hierbij betrokken zijn en de bijbehorende vergunningen die aangevraagd moeten worden, is ervoor gekozen om de komst van de groep te annuleren.

Mimespeler Kevinski
Kevin Gorczynski is mimespeler, komiek en acteur. De organisatie is blij dat Kevin wethouder Dewy Leal tijdens de openingshandeling wil bijstaan. De mimespeler geeft in zijn voorstellingen een magisch gevoel aan het publiek. In zijn carrière heeft Kevin meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen, zoals de internationale prijs ‘Young person of the year’ en de publieksprijs tijdens het kerstcircus in Haarlem. Daarnaast won hij een aantal talentenjachten. Onlangs tourde hij met illusionist Hans Klok door Nederland met de show Hans Klok & Friends.

Uitfestival Emmen
Het Uitfestival Emmen begint zaterdag om 13.00 uur en duurt tot 23.00 uur. In de avond zijn er muzikale optredens. ’s Middags is er straattheater en zijn er op verschillende pleinen voorstellingen, presentaties en workshops waaraan jong en oud deel kunnen nemen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda