Gerechten uit alle windstreken op BARREL Food Truck Fest in Emmen

EMMEN - Het laatste weekend van mei is het weer zover! Het foodtruckfestival BARREL Food Truck Fest strijkt tijdens het Pinksterweekend maar liefst 4 dagen neer op het Raadhuisplein in Emmen. Lekker eten, drinken en een heleboel gezelligheid zijn de voornaamste kenmerken van dit populaire evenement in het centrum van Emmen.


Met 23 foodtrucks met verschillende gerechten is er voor elk wat wils te vinden; van poke bowls en Japanse hapjes tot mega hamburgers en spareribs van de smoker tot curryworst en vegan kebab van oesterzwam, maar ook Antilliaanse pasteitjes en oer-Hollandse poffertjes en suikerspin. Op de Facebookpagina van BARREL Food Truck Fest zie je al het lekkers dat wordt aangeboden al voorbijkomen. Verder zorgt DJ Bojan voor zomerse deuntjes en kun je met een drankje in je hand een mooi plekje zoeken op het plein, aan de bar of in het gras terwijl de kinderen spelen bij de fonteintjes.

BARREL is vier dagen lang gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Je betaalt alleen een eenmalige bijdrage voor je glas van €1,50 (die je tekens aan de bar kunt omruilen voor een schoon vol nieuw glas en daarna mee naar huis mag nemen), zodat we samen een enorme berg afval en plastic besparen.

BARREL Food Truck Fest
Raadhuisplein Emmen | Toegang is GRATIS
Vrijdag 26 mei 16:00 – 00:00 uur
Zaterdag 27 mei: 12.00 – 00.00 uur
Zondag 28 mei: 12.00 uur – 22.00 uur
Maandag 29 mei: 12.00 – 21.00 uur

Volg de laatste nieuwtjes en om te zien welke foodtrucks tijdens het Pinksterweekend allemaal naar Emmen komen BARREL Food Truck Fest op Instagram en/of Facebook.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda