Passe-partouts voor mooiste SIVO-foto

ODOORN - Fotografen kunnen hun hart ophalen op het SIVO-festival vanwege de prachtige kostuums en bewegingen die de vele dansgroepen op de bûne brengen. Het moet een uitdaging voor iedere fotograferende bezoeker zijn om daar prachtige platen van de schieten. Daarom houdt de SIVO-organisatie ook dit jaar een fotowedstrijd onder bezoekers.

Waar je ook kijkt, overal vind je wel een onderwerp dat uitnodigt om vastgelegd te worden. Niet alleen de ingewikkelde dansbewegingen en schitterende kostuums, maar ook de menselijke ontmoetingen tijdens het festival leveren vaak pakkende beelden op.

Stuur uw fraaiste digitale foto’s voor de SIVO-fotowedstrijd (maximaal drie per fotograaf) naar fotowedstrijd@sivofestival.nl.

Een deskundige jury kiest in de laatste week van augustus de mooiste foto van 2014. Een selectie van de mooiste foto’s komt op de SIVO-website te staan en de winnende foto wordt opgenomen in verschillende publicaties.De maker van de winnende foto ontvangt als beloning twee passe-partouts voor het festival van volgend jaar. De ingezonden foto’s dienen een minimale resolutie van 300 dpi te hebben (minimaal 1800 x 1300 pix). Alle foto’s worden eigendom van SIVO, die ze o.a. voorpublicitaire doeleinden kan gebruiken.

Deelnemers dienen de foto’s uiterlijk maandag 25 augustus te hebben aangeleverd via het e-mailadres: fotowedstrijd@sivofestival.nl. In 2013 maakte Gerard Molenaar uit Coevorden de winnende foto.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda