SIVO dansfestival kent geen grenzen

ODOORN – Nadat de lange stoet van deelnemers aan het SIVO dansfestival door een haag van bezoekers de weg naar het openingspodium had gevonden mochten alle deelnemende landen een korte impressie van hun kunnen tonen.


Deze optredens werden aan elkaar gepraat door presentatrice Ineke Kemper.


Na de laatste show kreeg voorzitter René Wiggers het woord en heette alle deelnemers van harte welkom en was vol lof over het werk van alle vrijwilligers en gastgezinnen die het mogelijk maakten dat deze 30e uitgave van SIVO wer kan uitgroeien tot een fantastisch evenement.

Daarna kreeg burgemeester Marc out het woord en haalde natuurlijk even de ontwikkelingen aan in Oekraïne en Israel, maar het SIVO festival is toch een evenement zonder grenzen moet zijn en iedereen met elkaar muziek en dans kan maken. Daarna volgende nog een optreden van een dansgroep die in vogelvlucht enkele hoogtepunten van de afgelopen 29 jaar SIVO presenteerde.

Daarna ging een hoogwerker die was gekleed in een levensgrote jurk uit door de bevolking van Odoorn beschikbaar gestelde stukken stof de lucht in met daarop burgemeester Marc Out en SIVO voorzitter Ren:e Wiggers om het evenemententerrein van grote hoogte te aanschouwen. Daarna zochten de verschillende groepen een podium waarop de programma’s worden afgewerkt. (zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda