Hans Liberg neemt afscheid van het theaterleven Op 16 maart 2016 voor de laatste keer in Emmen

EMMEN - De Nederlandse musicoloog en cabaretier Hans Liberg stopt. Na vijfendertig jaar continu in de theaters te hebben gestaan, heeft hij besloten om een pitstop in te lassen.

Hans Liberg stopt echter niet per direct. Op 16 maart 2017 staat hij voor het eerst en voor het laatst in het ATLAS Theater in Emmen. Komend seizoen speelt hij namelijk nog zijn nieuwste voorstelling Trálálálá voor iederéén!!. Trálálálá voor iederéén!!, is zijn zeventiende voorstelling, vol humor en met muziek overal vandaan. En ondertussen leer je d'r óók nog wat van. Dé ideale muziekles.

Wanneer Hans Liberg op 3 mei 2017 de laatste show van Trálálálá voor iederéén!! heeft gegeven, zal hij zich terugtrekken uit het theater. “Dat wordt mijn pitstop”, laat Hans Liberg weten. “Ik wil me meer gaan verdiepen in de muziek en de beeldende kunst. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma ben ik muziekwetenschap gaan studeren en dat blijft mijn eerste grote liefde. Daar wil ik nu naar terug. “

De voorstelling Trálálálá voor iederéén!! op 16 maart a.s. in het ATLAS Theater in Emmen begint om 20.00 uur in de Rabozaal, entree vanaf €25,00. Kaarten verkrijgbaar via www.atlastheater.nl of aan de theaterkassa Raadhuisplaan 100 in Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda