Dolf Jansen met The LSB Eperience naar Apollo!

EMMEN - Dolf Jansen met The LSB Eperience naar Apollo!

Dolf Jansen met The LSB Experience naar Apollo!


Op zondagmiddag 12 maart spelen The LSB Experience met cabaretier Dolf Jansen de voorstelling Story of the Troubadour bij Apollo@Groothuis. Een voorstelling met prachtige Westcoast songs, mooie verhalen en hier en daar een onnodige grap.

The Troubadour is een van de meest beroemde music clubs van Amerika, West-Hollywood, LA, California. Dolf Jansen en the LSB Experience delen liefde voor muziek, zeker die van de West Coast van Amerika. Veel van hun muziekhelden startten hun muzikale carrière in The Troubadour: Jackson Browne, The Eagles, James Taylor, The Byrds, Crosby, Stills & Nash.

In The Story of the Troubadour zal Dolf Jansen op eigen wijze in de huid van Doug Weston, oprichter en eigenaar van deze club, zien te kruipen. Doug was een flamboyant figuur die bekend stond om wurgcontracten en grote verhalen.

Dolf neemt je mee terug in de tijd, naar de plek waar Steve Martin en Cheech&Chong werden ontdekt, de plek waar John Lennon er werd uitgegooid, maar ook de plek waar Linda Ronstadt, Carole King, Van Morrison, Bonnie Raitt en Bruce Springsteen geweldige concerten speelden.

Dolf is in goed gezelschap met de The LSB Experience, bestaande uit: Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek, met hun vaste ritmesectie Peter Deiman en Rob Hendriks. 5 jaar lang speelden ze de songs van hun muziekhelden en nu is het tijd voor de definitieve tribute to The Troubadour.


Tickets en meer informatie
Kaarten zijn te koop voor €16,50 via www.poppodiumapollo.nl, www.eetcafegroothuis.nlen bij Tourist Info Emmen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dylan de Lange - telefoonnummer: 06 50977308.

Het persbeeld kunt u hier downloaden.

[www.poppodiumapollo.nl]

Stichting Poppodium Apollo
Postbus 1196
7801 BD Emmen
www.poppodiumapollo.nl | info@poppodiumapollo.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda