Kerstmusical 2016 RK Parochie Emmercompascuum.

EMMER COMPASCUUM - Het is het jaar 0 als Maria en Jozef op weg gaan naar Bethlehem..Het is 2016 als Maria, een carrièrevrouw, samen met haar drukbezette Jozef een lange periode vrij neemt om een wereldreis te maken.

Wat hebben beide Maria's en Jozefs met elkaar te maken...?
Wat zijn de verschillen en wat zijn de overeenkomsten.
In een wervelende musical, met veel licht, muziek en zang nemen we u mee in een wereld van vroeger en heden.
Laat je verrassen in de kerstmusical: Welkom aan boord.

Wij, parochianen die meedoen aan de musical en dat zijn er ruim 60! van spelers tot kledingmaaksters, geluid en licht medewerkers, decor bouwers, willen vertellen waar het met kerst echt om gaat. En ook dit jaar hebben we weer een speciale gastspeler die meedoet met de musical. De musical is net als vorig jaar geschreven door eigen parochianen, een echte première dus. Er spelen ook meisjes meer van de NPK -kerk en Baptistenkerk en zelfs een 4-jarige kleuter uit Emmermeer.

Zondag 11 december 2016 om 15.00 uur
Aansluitend is er tot 18.00 uur kerstmarkt bij onze kerk aan het Hoofdkanaal o.z. 83 te Emmercompascuum, een en al gezelligheid!
De toegang is gratis. Het zou fijn zijn als de kerk tot de laatste plaats toe vol zit want daar doen we het voor. Uit ervaring van voorgaande jaren weten we dat, dat zeker niet ondenkbaar is.


Parochie Musical Groep Willehadus.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda