Machteld van der Werf nieuwe programmeur/ hoofd ATLAS Theater

EMMEN –Machteld van der Werf uit Assen wordt het nieuwe gezicht van het ATLAS Theater in Emmen. Zij volgt daarmee Jan Geert Vierkant op. Van der Werf is per 1 maart als het nieuwe hoofd theater/ programmeur verantwoordelijk voor de culturele en operationele taken van het ATLAS Theater.


Machteld van der Werf was eerder onder meer werkzaam in bioscoop en theater De Nieuwe Kolk en neemt nu afscheid als artistiek leider, programmeur en plaatsvervangend directeur van Cultuurhuis de Klinker in Winschoten.

Ze is zeer gedreven en staat te popelen om in Emmen te beginnen. De eerste tijd zal zij zich richten op de afronding van de programmering van het ATLAS Theater voor seizoen 2017/2018 en zich hard gaan maken voor de financiële middelen en bezoekersaantallen. Vooral Jeugd & Gezin zal een van de speerpunten van Van der Werf worden.

Algemeen directeur Frankwin van Beers kijkt uit naar het aantreden van Machteld van der Werf: “Wij zijn ontzettend verheugd met de komst van Machteld. Haar enthousiasme en cultureel hart zullen er zeker voor zorgen dat het ATLAS Theater naar een hoger niveau getild wordt.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda